Ik ben al jaren bezig met fotografie, voornamelijk natuur, reis-, model- en portretfotografie. Omdat reisfotografie maar een klein deel van het jaar beoefend kan worden heb ik mij toegelegd op model- en portretfotografie. Ik heb in Bedum de beschikking over een kleine thuisstudio voor portretten en glamourfoto's. Op een buiten- of binnenlocatie, kan natuurlijk ook gefotografeerd worden. Creativiteit en plezier in het maken van foto’s voor zowel het model en de fotograaf staat voor mij voorop.  

Voor make up, kleding en sierraden moet je zelf zorgen. In overleg wil ik graag wat foto’s op mijn site zetten. Ik werk volgens de TFT methode (Time For Pictures). Uiteraard worden aan jou, na afloop van de fotoshoot, de mooiste foto's digitaal beschikbaar gesteld (via usb-stick of cd-rom).  

Voor het maken van een fotoshoot kun je contact met mij opnemen via spbphoto@ziggo.nl  of via 0628659060. Alle leuke of inspirerende  foto ideeen zijn welkom en kunnen met mij besproken worden. Creativiteit staat bij mij voorop. En natuurlijk niet onbelangrijk; voor mij is fotograferen een hobby; er worden dan ook geen kosten in rekening gebracht.

augustus 2013,

Sjoerd Bergsma